IU-Nord

IU-fællesskab i Nordjylland

IU-Nord er Israelsmissions Unge (IU)'s lokalgruppe i Nordjylland. Gruppen har særligt fokus på at arrangere events, der handler om Jesus og det land han kommer fra - Israel. Det gør de ved at afholde events i hele regionen cirka én gang i måneden, hvor der sker alt fra at fejre jødiske fester til bibelundervisning og historier fra IU's projekter i Israel og Palæstina. Gruppen har tidligere været på en fælles studietur til Israel og har også mange spændende planer for dette år.

Bestyrelsen består af frivillige IU'ere, der alle har en kirkelig baggrund i IMU - og derfor er arrangementerne ofte rettet mod unge i Nordjylland med tilknytning til IMU. Håbet er dog, at gruppen også får mulighed for at dele de spændende historier fra Israel med unge i andre foreninger i Nordjylland.

Lyder det som et fællesskab, du gerne vil være en del af? Så tøv ikke med at kontakte gruppen.
Du er også velkommen til at kontakte dem, hvis du vil have IU'ere til at stå for et event i din lokale forening i Nordjylland.

Tag et kig i kalenderen - og find et event nær dig! Du kan også hente det aktuelle program.

 

Vil du vide mere? Så kontakt

Magnus Kamstrup Mortensen

Mail: nord@israel.dk
Tlf. 2991 0993

 

 

 

IU-Nord afholder mange events i Nordjylland - her er de på besøg i Aalborg IMU.

IU-Nord afholder mange events i Nordjylland - her er de på besøg i Aalborg IMU

bestyrelsennord

Bestyrelsen i Nord består lige nu af David Kristoffersen, Mathias Gottfred Jensen, Christopher Schärfe, Kristian Nedergaard Poulsen - og formand Magnus Kamstrup Mortensen