IU-City

IU-fællesskab i København

IU-city er Israelsmissionens Unges lokalgruppe i København. Gruppen består af en flok unge, der mødes én gang i måneden for at debattere og lære nyt om kristendommens jødiske rødder, Jesus og hans hjemland, Israel.

Arrangementerne spænder vidt fra påskefejring, oplæg fra tidlige volontører og sabbatsmåltider til filmaftener, guidede ture og temaaftner. Foråret står blandt andet på en tema-aften om de messianske jøders situation og identitet – og så tager gruppen en tur til den jødiske gravplads på Nørrebro, hvor en kulturhistoriker vil give indblik i, hvordan de danske jøder, der er begravet her, på forskellig vis har sat deres spor i dansk kultur og politik.

– Der er rig mulighed for at blive klogere, udfordret og samtidig støtte op om det arbejde, der gøres i Israelsmissionens Unge lokalt og globalt.

Har du lyst til at være med i fællesskabet, er du hjertelig velkommen! Du kan følge med på gruppens Facebook side, hvor arrangementer og adresser slås op. Du kan også finde programmet i kalenderen.

 

Vil du vide mere? Så kontakt

Zenia Mølgaard Schmidt

Mail: city@israel.dk