Lokalgrupper i IU - Bliv en del af fællesskabet

Her på siden kan du blive klogere på Israelsmissionens Unges lokalgrupper. I IU har vi fire forskellige typer lokalgrupper: Roots-grupper, Huddles, Menighedsgrupper og Projektgrupper. Grupperne kan findes forskellige steder i landet, og du er altid velkommen til at være med.

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af lokalgrupper ved at føre musen henover navnet (eller klik hvis du bruger en telefon eller tablet). På danmarkskortet nedenunder kan du se, hvor de forskellige grupper hører til og læse lidt om, hvad de laver.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker være en del af en gruppe, har lyst til at starte din egen gruppe, tilknytte et dit allerede eksisterende fællesskab eller har andre spørgsmål. 

Roots-grupper

Roots-grupper

Roots-grupper, er fællesskaber med fokus på kristendommens jødiske rødder, shabbatsmåltider eller lignende.

Huddles

Huddles

En missions-huddle er et fællesskab af unge, som mødes månedligt og snakker om, hvordan de kan støtte og hjælpe hinanden til at leve et missionalt liv.

Menigheds-grupper

Menigheds-grupper

Menighedsgrupper er menigheders ungdomsgrupper. Gruppernes aldersspænd og aktiviteter tager udgangspunkt i den lokale menighed og den lokale kontekst.

Projekt-grupper

Projekt-grupper

Projektgrupper er grupper af unge, der mødes for at engagere sig i et missions- eller udviklingsprojekt enten nationalt eller internationalt.

Ansatte

Ansatte

Ansatte er til for at hjælpe DIG og DIT fællesskab. Så tøv ikke med at hive fat i dem, for at få støtte til dit fællesskab eller projekt.

IU’s lokalforeninger er meget forskellige. Nogle lokalforeninger sætter fokus på undervisning, nogle sætter fokus på global og tværkulturel mission og nogen sætter fokus på det at være kristen i deres egen hverdag. Men de har alle det til fælles at de er fællesskaber, der engagerer og forankrer unge i Guds store, mangfoldige og globale mission.

At være en lokalforening i IU giver en række fordele – f.eks. kan man gøre brug af IU’s mange ressourcer i form af forkyndere og undervisningsmateriale, hjælp med administration af medlemmer og økonomi, samt adgang til de muligheder som DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd giver. Hvis du eller din ungdomsgruppe gerne vil være en del af netværket, så skriv til Kent@israel.dk – vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll to Top