Ressourcer2020-03-30T11:46:11+02:00

Er du en lokalgruppe i Israelsmissionens Unge eller er du en del af et ungdomsfællesskab, som ønsker at få et spændende input til jeres fællesskab? Så kan du her på siden finde ressourcer til spændende aftner i form af studiehæfter, anbefalinger af bøger, navne og kontaktoplysninger på spændende personer, som gerne vil besøge jer og dele sine tanker og viden med jer.

Indholdet på denne side vil blive udviklet og blive tilgængelig i foråret 2020 – kontakt ungdomssekretær Kent Rasmussen på kent@israel.dk, hvis du ønsker at høre om hvad Israelsmissionens Unge kan tilbyde.

Forkyndere og undervisere

Kent Grinderslev Rasmussen

Forslag til emner:
Pinsens jødiske rødder,
Påskemåltid,
Løvhyttefesten i et kristent perspektiv,
Israel/Palæstina - Er forsoning en mulighed?

Om Kent

Kent er uddannet cand.teol. fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet og har siden 2008 arbejdet med spørgsmål om Israel og det jødiske folk. Kent har siden slutningen af 2017 arbejdet som ungdomssekretær for Israelsmissionens Unge.

Kent brænder særligt for de kristne betydninger af de jødiske fester (særligt Pinse - mega undervurderet), forsoning, konflikten mellem Israel og Palæstina og meget andet. Så du er velkommen til at udfordre ham på et nyt emne.
For at booke - Klik her