Indsamlingsevent 20192019-09-26T15:23:07+02:00

Resultatet af IU's indsamlingsevent 2019 blev

3070
Tusind tak for jeres støtte!

IU Indsamlingsevent 2019

Vil du være med til at støtte evangeliets udbredelse i Israel og Palæstina
og lære unge om forsoning, mission og kristendommens jødiske rødder?
– Så støt Israelsmissionens Unge til indsamlingseventet 2019

D. 21. september afholder IU sit årlige indsamlingsevent. Det bliver sjovt og udfordrende, men vigtigst af alt, så går de indsamlede penge til forskellige organisationer, som på hver sin måde spreder evangeliet om den kærlige Gud og hans søn Jesus. Nedenunder kan du se hvordan indsamlingseventet forløber, og hvordan du kan give en gave. På forhånd tak for din støtte!

Indsamlingseventet kort fortalt (læs den fulde forklaring nederst):

D. 21. september afholder IU sit årlige indsamlingsevent, hvor halvdelen af pengene går til tre forskellige partner i Israel og Palæstina, som bliver repræsenteret af hvert sit hold:

– Studerende, FCSI, der arbejder med studerende i Israel. (GULT HOLD)
– Shevet Achim, der hjælper hjertebørn fra Israels nabolande. (RØDT HOLD)
– Musalaha, der arbejder på forsoning i Israel/Palæstina-konflikten. (GRØNT HOLD)

Hvilket hold vil du støtte? (Skriv farven på det hold du vil støtte når du giver din gave)

Sådan giver du en gave:

Giv en fast månedlig gave:

Hvis du vælger at give en fast gave til Israelsmissionens Unge (en PBS-aftale), så FORDOBLER vi beløbet i indsamlingseventet! Sagt på en anden måde, så går det første års gaver udelukkende til vores partnere i Israel og Palæstina.

For at lave en fastaftale skal du sende en mail til kent@israel.dk og skrive dit fulde navn, adresse, konto.- og reg.nr. og CPR-nr. og hvilket beløb du ønsker at give om måneden. Gaven er fradragsberettiget.

(Hvis du ikke ønsker at oplyse dit CPR-nr. i en mail, så skriv dit tlf.nr. og så kontakter vi dig)

Giv et engangsbeløb:

Du kan nemt og komfortabelt give et engangsbeløb til Israelsmissionens Unge. Alle gaver over 200 kr. er fradragsberettiget. Send din gave til IU’s MobilePay nr. 49 123 og skriv din adresse og dit CPR-nr. som kommentar for at få fradrag for gaven.

Indsamlingseventet – forklaret: Israelsmissionens Unges (IU) indsamlingsevent ligner formentlig ikke de indsamlingsevent som du kender – så begynd med at glemme dem.

IU’s indsamlingsevent samler både ind til nogle af vores samarbejdspartnere i Israel og IU’s arbejde i Danmark. Indsamlingen forgår inden eventet, hvor der gives faste beløb (altså ikke noget x antal kroner per omgang) til at af de tre hold, der har hver deres sag.

De tre kæmper for disse tre organisationer:
Rødt hold: Shevet Achim, der redder børn med hjertefejl fra blandt andet Gaza, Syrien og Irak. Du kan læse en artikel om deres arbejde og familien Stoltenberg Iversen, som rejste til Tel Aviv for at hjælpe dem, ved at trykke her.
Grønt hold: Forsoningsarbejdet Musalaha, der arbejder med at skabe dialog og forsoning mellem messianske jøder og kristne palæstinensere. Du kan læse om en del af deres arbejde og tilgang til forsoning ved at trykke her.
Gult hold: Studenterarbejdet i Israel, som rækker ud til studerende – både arabiske, hebraiske og internationale. Du kan læse om deres arbejde ved at trykke her.

Til selve eventet, der bliver afholdt d. 21. september om eftermiddag som en del af IU-dagen (tryk her for at læse mere), vil de tre hold dyste mod hinanden i en række alsidige seervenlige konkurrencer. De penge som er blevet indsamlet forud for eventet kan under konkurrencerne blive “brugt” til at give sit hold fordele eller de andre hold ulemper. Hver konkurrence vil give et antal point til 1. pladsen og 2. pladsen, og den samlede vinder er det hold med flest point.

De indsamlede gaver vil derefter blive fordelt til de tre organisationer alt efter hvilket hold der vandt eventet. Det vindende holds organisation vil få 25%, anden pladsen vil få 15% og tredjepladsen vil få 10%. Ved uafgjort vinder det hold fik flest 1. pladser. De resterende 50% af pengene går til Israelsmissionens Unges arbejde i Danmark.