Ansatte i Israel

Home/Om os/Ansatte i Israel

Ansatte i Israel

Israelmissionens Unge (IU) samarbejder med to kirker i Israel, hvoraf den ene kirke har et dansk præstepar og den anden et norsk/britisk. Sammen med deres familier er præsterne ansat til at lede hver deres kirke - i Jerusalem og i Tel Aviv.

Familien Long, Immanuelkirken i Tel Aviv

Immanuel Church/Immanuelkirken ligger i Tel Aviv. Her er britiske Bradley Long ansat som præst for både den hebraisk- og engelsksprogede menighed, hvor der hver uge samles 60-80 mennesker fra forskellige nationaliteter. 20 af dem er jødisk Jesustroende.

Bradley Long bor sammen med sin norske kone Marit, og parrets tre børn Ruben, Maria Sophia og Benjamin, i menighedshuset tæt på kirken. Her bor også andre ansatte og volontører. Siden august 2016 har Bradley haft det fulde ansvar for menigheden som præst og Marit har ansvar for bibelstudiegruppen for kvinder samt kirkens børnearbejde.

 

 

 

 

fam-long-1

Familien Serner, Den Danske Kirke i Jerusalem

Den Danske Kirke i Jerusalem er et mødested for danskere, som bor og arbejder i Israel og de palæstinensiske områder. Danske turister og pilgrimme i området besøger også kirken. Kirken ønsker at møde danskere i alle aldre og samtidig skabe kontakt til den lokale befolkning i området gennem forskellige arrangementer. David Serner er præsten i Den Danske Kirke og bor i Jerusalem sammen med sin familie. 

Udover gudstjenesterne er kirken også rammen om et godt fællesskab med sociale aktiviteter, bibelundervisning, foredrag og udflugter til spændende steder i området.

 

Kontakt

Tlf. 00972 (0) 54 44 23 154 
jerusalem@israel.dk

David-og-ElisabethWEB2