Sammen er vi bedre!

Israelsmissionens Unge eksisterer ikke i et vakuum – heldigvis. Vi relaterer til og arbejder sammen med en lang række organisationer, som vi på en eller anden måde deler vision eller arbejde med. Det siger også noget om, hvem vi selv er. Herunder kan du se vores nærmeste samarbejdspartnere og netværk.

Hvis du og din forening har idéer til et samarbejde eller fælles projekter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi elsker at spille hinanden gode!

Vores moderorganisation

Israelsmissionen blev stiftet i 1880’erne, hvor en lille gruppe kvinder fra København fik vakt en kærlighed til det jødiske folk, og ønskede at de skulle lære jøden Jesus at kende som deres Messias. Det var en gruppe af unge i Israelsmissionen, som i 1996 stiftede Israelsmissionens Unge, og den dag i dag ser vi stadig Israelsmissionenen som vores elskede moderorganisation, og vi deler både en stor del af vores vision, arbejde og dagligdag med dem.

Det her er vores netværk

UNG.Mission

UNG.Mission står for UngdomsNetværk for Global Mission, og er et netværk under Dansk Missionsråd. Netværket mødtes første gang i begyndelsen af 2021 og samler omkring 15 organisationer som allerede eller har et ønske om at engagere unge i mission.

Dansk Ungdoms Fællesråd er en paraply-organisation for danske børn- og ungdomsforeninger. DUF hjælper os både organisatorisk, med netværk og økonomisk – både lokalt, nationalt og internationalt, og er desuden en stemme ind i den danske ungdom og samfundet.

Et internationalt netværk under Lausanne, som har det til fælles, at de har en særlig kærlighed til det jødiske folk.

Et netværk af evangeliske kirker og foreninger. Evangelisk Alliance er den danske gren af det globale Lausanne-netværk.

De her arbejder vi sammen med i Danmark

Mission Afrika har en vision om at dele evangeliet om Jesus i forskellige lande i Afrika og i Mellemøsten via SAT-7. Sammen med Mission Afrika engagerer vi unge i global mission – lige nu helt konkret med gruppen Unge for Uganda.

Promissio har en kærlighed til mennesker i Liberia og Etiopien. Sammen med Promissio engagerer vi unge i tværkulturel mission – lige nu helt konkret i projektet ‘Kom Ind’.

Indre Missions Unge ønsker at unge lærer Jesus at kende og bliver inspirerede til at leve et liv sammen med ham. Sammen med IMU arbejder vi på at unge kristne må få et globalt udsyn i deres liv og kristentro igennem projektet ‘Global Mission’.

Kristlig Forbund for Studerende (i dagligtale KFS) har en vision om at skabe kristne fællesskaber på studiesteder i Danmark og fortælle studerende om evangeliet – Det kan vi godt li’. Sammen med KFS giver vi unge kristne syn for kristendommens jødiske rødder og skaber udveksling med studenterbevægelsen i Israel. 

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) ønsker at inspirere til, at børn i Danmark skal høre om Gud. Det gør de igennem klubber i hele landet, kurser og en lang række forskellige materialer. I IU hjælper de os med at udvikle Rødderne, som du kan læse mere om her.

Alpha Mark-12Best-Red1-01

Alpha Danmark udbreder kendskabet til kristendommen igennem Alpha’s materiale som stammer fra Holy Trinity Brompton i London. Du kan læse mere om Alpha her. Sammen med Alpha Danmark udbyder vi Alpha On Location, som du kan læse om her.

De her arbejder vi sammen med Internationalt

Musalaha er vores samarbejdspartner i Israel og Palæstina, som lokalt arbejder på forsoning i den lange konflikt mellem de to folkeslag. Læs mere om vores samarbejde her.

Scroll to Top