Vil du have noget ekstra ud af din sommerferie - så tag på First:Europe

Kort fortalt

I samarbejde med Return2Sender (Israelsmissionens Unge i Norge) og Jews for Jesus i Berlin og Budapest har du muligheden for at få en helt igenne oplevelsesrig og lærerig sommerferie. Turen er kort fortalt et mini-interrail/-missionspilotrejse, hvor man først får noget undervisning i Danmark, og bagefter rejser til Jews for Jesus i Berlin og Budapest. Begge steder deltager man i forskellige outreaches og andre aktiviteter, som bliver tilrettelagt efter deltagerne på turens interesser. Derudover vil man også få undervisning i Guds mission, evangelisation, kristendommens jødiske rødder og andre spænende emner. Derudover vil der være tid til sightseeing og at nyde byerne.

Gruppen af deltagere fra Danmark vil rejse sammen med en gruppe af unge fra Norge.

Aerial view of Berlin skyline with famous TV tower and Spree river in beautiful evening light at sunset, Germany

Tidspunkt

Afrejse til Berlin d. 11. juli og hjemkomst d. 9 august. Forud for afrejsen vil der være et kursus i Aarhus, som vil blive aftalt med deltagerne.

 

Pris

Israelsmissionens Unge har mulighed for at tilbyde turen til ringe 6.000 DKK inklusiv transport, kost og logi. Så 4 ugers rejser og oplevelser – det bliver ikke billigere end det.

Mere information og tilmedling

Hvis du vil vide mere er du velkommen til at skrive til Kent på kent@israel.dk eller ringe til IU på 50 460 560. Du kan også udfylde formularen herunder – så kontakter vi dig snarest. Hvis du bare gerne vil tilmelde dig, så udfyld formularen herunder.

 
Scroll to Top