Missionspiloterne New York

Klogere på Gud. Klogere på dig selv. Klogere på andre mennesker.

Det er kernen af, hvad missionspiloterne går ud på.

Måske skal du lege med børn fra udsatte familier? Måske skal du male paneler eller plante et træ? Måske skal du dele mad ud til hjemløse? Måske skal du samle skrald? Eller måske skal du tale med mennesker på gågaden?

Som missionspilot propper vi dig med eventyr! Eventyr, som skal gøre dig klogere på Guds mission, og hvad Han ønsker at bruge DIG til. Du får undervisning i, hvad mission er for en størrelse, og hvordan du selv kan tage del i den.

I praksis giver vi dig en masse smagsprøver på mission, hvor du får lov til at besøge og hjælpe til hos vores mange samarbejdspartnere i New York i 3-5 dage ad gangen for at få et indblik i, hvordan de hver især arbejder med Guds mission.

Undervisningen går i dybden med, hvad mission er, hvordan mission kan se ud, hvordan Gud bruger sit folk til mission i Bibelen, og hvordan vi driver mission i Vesten og i byerne – som New York giver dig rig mulighed for at afprøve.

Det er et helt nyt projekt, som vi starter i efteråret 2023. Kom med!

Vi sender to hold afsted hvert år – i februar og i september. Dit ophold i New York varer tre måneder og koster 30.000 kr.

Du bliver en del af et lille team på max seks personer. I bliver et tæt fællesskab, som deler op- og nedture, og sammen reflekterer over, hvordan Gud arbejder i jer og i verden. I bor sammen, laver mad sammen, slapper af sammen, arbejder sammen – lever sammen.

Udover den tætte relation til dine medpiloter, bliver vores danske New York-volontør og vores største samarbejdsorganisation i New York, Jews for Jesus, også nogle af jeres kontakter

Er du klar til at pakke din backpack og tage på eventyr? 
Ansøg om at blive missionspilot ved at sende en mail til joakim@iunge.dk, hvor du skriver dit navn, dit telefonnummer og hvilket hold, du gerne vil med på (f.eks. New York, efteråret 2023)

Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at spørge Joakim!

Han glæder sig til at høre fra dig!

Scroll to Top