Missionspiloter2019-11-07T14:13:34+01:00

Klogere på Gud. Klogere på dig selv. Et unikt indblik i, hvordan kristne i Israel drømmer om, at andre lærer Jesus at kende som deres Messias.

Det er kernen af, hvad et ophold som Missionspilot går ud på.

Som Missionpilot propper vi dig med eventyr. Inden du kommer hjem igen, har du fuldstændig styr på, hvordan din backpack pakkes bedst, for du kommer til at bo i den, mens du rejser rundt i hele Israel. Du og dine medpiloter bor tæt sammen og får en endnu tættere relation til hinanden. Det får I også til de mennesker, I møder på jeres vej.

Spørg vores missionpilot-koordinator, Solveig, om alt det, du vil. Hun er helt kanon og fortæller dig gerne mere om stort og småt.

Du kan også scrolle lidt længere ned her på siden, hvor vi har samlet de vigtigste informationer til dig. 

Missionpiloterne vælter i gode oplevelser. Her giver de dig et udpluk af dem.

Vi sender to hold af sted hvert år – det ene hold i februar og det andet hold i september.

Dit ophold i Israel varer tre måneder, hvor du rejser rundt sammen med 3-5 andre unge. Sammen besøger I en lang række af vores samarbejdspartnere for at tage del i deres brand for mission i Israel.

Du vil også få undervisning på vigtige historiske steder.

Før musen hen over diagrammet og bliv klogere på dit ophold.

Et eksempel på et program kan ses nederst på siden.

Missionspiloterne har base i Jerusalem, men bruger også meget tid på at rejse rundt i andre dele af landet.

Udover den tætte relation til dine medpiloter bliver danske praktikanter og volontører – særligt kirkevolontørene – også en del af dit netværk i Israel. Det samme gælder det danske præstepar i Jerusalem.

Er du klar til at pakke din backpack og komme ud på eventyr? Eller vil du vide lidt mere? Hiv fat i Solveig. Hun glæder sig til, at du kontakter hende. Du ansøger ved at skrive til Solveig på solveig@israel.dk

Du kan også klikke ind på
bloggen. Her fortæller nuværende Missionspiloter dig om deres oplevelser. 

Er du i tvivl om, hvad det indebærer at være missionspilot? Så kig i dette program, som er et eksempel på, hvordan en missionspilot-tur ser ud.