Det er fedt at være en del af et team, hvor mennesker brænder for en sag, de har på hjerte.

Den slags mennesker finder du i kirkerne i Israel. De vil dele deres tro på Jesus med andre – uanset hvem de er.

Kirkerne i Israel er fyldt med et væld af forskellige mennesker, og der kommer stadig flere til. Jøder og andre, der er bosat i Israel, lærer Jesus at kende og opsøger kirkerne.

Det giver personalet gejsten til at kæmpe videre i deres arbejde – både på gode og dårlige dage.

Du kan komme med på holdet og få samme brand som dem.

Det kan du gøre, mens du bruger dine evner og udfordrer de kompetencer, du har fået gennem dit studie.

Kontakt os for at høre mere. Han er en god én, og han kan gøre dig meget klogere på dine muligheder som kirkepraktikant.

Vi samarbejder særligt med to kirker i Israel.

I Tel Aviv findes en kirke, der er indbegrebet af mangfoldighed.
Immanuelkirken har både en hebraisk- og engelsksproget menighed, der består af mennesker med vidt forskellige nationaliteter. Blandt dem er også jøder, der nu tror på, at Jesus er deres Messias.


Bradley Long er præst i kirken. Ham og hans kone Marit bliver en del af dit nye team sammen med andre volontører fra forskellige lande. Danske volontører og praktikanter bliver også en del af dit netværk.


Som kirkepraktikant er din primære opgave at møde folk, som de er, og vise dem kærlighed. Det kan se ud på forskellige måder. Det er du selv med at definere – alt efter, hvad dine faglige kompetencer er og hvor du gerne vil forbedre dig i din praktik.

Signe og Conrad Thorup Elmelund var kirkevolontører i Immanuelkirken. Deres hverdag minder om den, du vil få som kirkepraktikant.

I Jerusalem ligger Den Danske Kirke hvor David Serner er præst. Kirken er et mødested primært for danskere, som enten bor eller er på besøg i Israel. Stedet gør sit bedste for at være en nærværende kirke for danskere i alle aldre, men har samtidig events målrettet befolkningen i lokalområdet.

Som kirkepraktikant bliver du en del af et team sammen med det danske præstepar og andre danske praktikanter og volontører.

Du får en lang række forskellige opgaver. Du er selv med til at vælge dine opgaver alt efter ønsker i din praktiktid – tag et kig i puslespillet længere oppe for at se de typiske opgaver som kirkepraktikant.  

Som kirkepraktikant er du i Israel 5 til 12 måneder. Det kræver ikke et særligt studie at være kirkepraktikant – så længe, de opgaver du får i praktikken, lever op til kravene på dit studie.

Tidligere kirkepraktikanter har dog typisk været teologistuderende eller læst på uddannelsen Kristendom, Kultur og Kommunikation (3K).

Prisen for et ophold inkluderer ikke mad.

Vil du høre lidt mere? – Så kontakt os. Tag også et kig i bloguniverset , hvor dem der er kirkepraktikanter eller kirkevolontører lige nu deler deres oplevelser med dig.

Scroll to Top