Et globalt udsyn - også med hænderne

I Israelsmissionens Unge er vi optaget af at være i dialog med den globale kirke og den globale verden. Vores mission står ikke kun i at sprede evangeliet om Jesus igennem ord, men også at sprede Guds rige igennem handling. Derfor er vi i IU også engageret i udviklingsprojekter ude i verden. Projekter som engagerer unge i at gøre verden til et (forhåbentligt) bedre sted for de mennesker, der bliver involveret i projekterne.

Lige nu engagerer vi en gruppe af unge i forsoningsarbejdet i Palæstina. Ved at samle både kristne og muslimer i en fælles kamp for forsoning imellem dem, deres samfund og på tværs af Israel-/Palæstinakonflikten, bliver Kristus større og Guds rige udbredt. Projektet bliver realiseret sammen med vores partner Musalaha, som vi har arbejdet sammen med siden IU’s stiftelse i 1996, og vi har gennemført projekter med dem siden 1996. Læs mere om projektet her.

En gruppe af frivillige med et stort hjerte for Uganda er i samarbejde med Israelsmissionens Unge og Mission Afrika ved at søsætte et projekt med en lokal kirkelig partner i Uganda. Du kan læse mere om projektet her.

Projekterne bliver finansieret af Dansk Ungdoms Fællesrådinternationale pulje. Hvis du også har en vision eller en sag, som du gerne vil engagere dig i, så kontakt os i chat-funktionen eller skriv til kent@israel.dk.

Scroll to Top