Der er brug for dygtige fortællere og skarpe kommunikatorer i vores mangfoldige verden. Derfor har Israelsmissionens Unge søsat STORYTELLERS, som er Israelmissionens Unges nye kursus for dig, som brænder for kommunikation. Det er et praktiskorienteret kursus i 6-14 uger i Danmark og Israel. Der er 2-6 pladser på hvert hold.

Om du er under uddannelse og kan bruge Storytellers som en praktik, synes at kommunikation er fascinerende, eller elsker at lytte til menneskers fortælling om deres kampe, glæder og tro – så er Storytellers et kursus for dig.  

Kurset starter i Aarhus, hvor der vil være 2 ugers undervisning og træning ved med undervisning af erfarne og uddannede kommunikatører. Her vil der være rig mulighed for at teste sit udstyr af og eksperimentere med publikationsformer. I denne periode vil det blive afklaret hvilken metode man primært vil arbejde med under den efterfølgende rejse – Artikler, podcast eller video.

Efter de første 2 uger i Aarhus rejser man til Israel, for at arbejde med sine kommunikative færdigheder. I Israel vil der være lavet aftaler om interviews med forskellige personer med inspirerende fortællinger og vidnesbyrd. Det kan f.eks. være en messiansk præst, der forsøger at navigerer i feltet mellem jødedom og troen på Jesus som Messias. Det kan være en muslim background believers fortælling om, hvordan tilværelsen er blevet forandret siden han eller hun er blevet kristen. Eller det kan være en palæstinensers ihærdige, men svære kamp for forsoning.

Efter interviewet er der tid til at fremstille og redigere materialet, mens man nyder noget lækkert hummus eller en god falafel. Der forventes mindst et interview pr. uge med dertilhørende produkt. Der vil være base i Jerusalem under arbejdsprocessen. 

Pris:

Da forløbet som Storyteller kan tilpasses i længde er prisen også afhængig af, hvor lang tid du ønsker at være i Israel. “Basispakken” med kurset i Aarhus og de første fire uger i Israel koster 6.000 kroner (eksklusiv kost og logi i Aarhus, flybilletter t/r til Israel, rejseforsikring og kost i Israel). Derudover koster hver uge i Israel 1.000 kroner.

Prisen dækker undervisning i Danmark og planlægning af kurset, brug af udstyr (det forventes at man selv har en mobiltelefon og bærbar computer) samt overnatning og transport i Israel.

En “fuld pakke” på 14 uger, hvoraf 12 af ugerne er i Israel, koster dermed 14.000 kroner.

De næste hold af Storytellers er:

  •  D. 8. august 2022 med afrejse til Israel omkring d. 22 august. Opholdet i Israel kan justeres mellem 4 til 12 uger. Efter hjemkomsten kan rejsen suppleres med praktik på IU’s kontor i Aarhus.
  • D. 30. januar 2023 med afrejse til Israel omkring d. 13. februar. Opholdet i Israel kan justeres mellem 4 til 12 uger. 

Kontakt Kent hvis du har spørgsmål:

Hvis du tænker at Storytellers er noget for dig, eller du har spørgsmål, så udfyld formularen til venstre. Du er også velkommen til at ringe til os.

Her er et udvalg af videoer som tidligere Storytellers har produceret

Scroll to Top