IU' studietur 2020

Vil du have en sommeroplevelse udover det sædvanlige? Så tag med på Israelsmissionens årlige studietur i uge 28!

Der er imponerende meget at se i Israel, hvis man tager landets størrelse i betragtning. Faktisk så meget, at det er næsten umuligt at nå bare det vigtigste på en uges tid.

Men vi forsøger alligevel at koge alle de store oplevelser ned i én lille bullionterning. Så kan du få en smagsprøve på det, der er at se, opleve og erfare i Israel og lære lidt om de ting, som vi i Israelsmissionens Unge har på hjertet. Du kan altid vende tilbage til landet senere, når din tid og økonomi rækker til det.

På studieturen i 2020 er der plads til 27 deltagere og gruppen vil blive ledt af kompetente IU’ere – nemlig Kristina Wedel, Henriette Engberg Jensen og Alexander.

Indhold på turen

På studieturen til Israel kommer du til at opleve:

Jerusalem – herunder den gamle by, grædemuren, oliebjerget, tempelbjerget og meget andet.

Palæstina – som en del af turen vil vi besøge Betlehem og Hebron og lære mere om den igangværende konflikt mellem Israel og Palæstina og hvordan forsoningens vej, som vi i Israelsmissionens Unge tror på.

Kapernaum, Peters sted og nogle af de andre must see steder i Galilæa.

Tel Aviv – Vi bruger også lidt tid på det mere “moderne” Israel og snakker blandt andet om Guds mission anno 2020. Og så tjekker vi nok også temperaturen på Middelhavet nu når vi er der.

Pris

Turen koster KUN 2500 kroner. Du får altså 7 dage i Israel og Palæstina inklusiv kost og logi, entréer og transport. Det eneste du selv skal betale er flybilletter (typisk omkring 2.000-2.500 kroner), is og andre små fornødenheder under turen, souvenirs og evt. rejseforsikring, hvis du ikke allerede har sådan en.

Derudover kan du få et afslag i prisen på 500 kroner hver gang du finder 5 nye medlemmer til Israelsmissionens Unge – så det bliver enden meget billigt eller ufatteligt billigt!

Tilmeldingen til turen er åben og pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig at trykke på knappen herunder og udfyld ansøgningsskemaet!

Du tilmelder dig turen ved at udfylde et ansøgningsskema. Du finder ansøgningsskemaet ved at trykke på knappen herunder!

Scroll to Top