Vil du være en del af et team, der brænder for at dele troen på Jesus med andre – uanset hvem de er?

Kirker er et spændende univers at træde ind i. Særligt i Israel er kirkerne fyldt med et væld af forskellige mennesker, og der kommer stadig flere til. Jøder og andre, der er bosat i Israel, lærer Jesus at kende og opsøger kirkerne.

Dén udvikling kan du blive en del af! Vi samarbejder særligt med to kirker i Israel.

Kontakt os for at høre mere. Vi er søde, og han kan gøre dig meget klogere på dine muligheder som kirkevolontør.

Kig dig også omkring her på siden. Her har vi samlet det vigtigste, du bør vide om at være kirkevolontør. 

I Tel Aviv findes en kirke, der er indbegrebet af mangfoldighed. Immanuelkirken har både en hebraisk- og engelsksproget menighed, der består af mennesker med vidt forskellige nationaliteter. Blandt dem er også jøder, der nu tror på, at Jesus er deres Messias.

 

Bradley Long er præst i kirken. Ham og hans kone Marit bliver en del af dit nye team sammen med andre volontører fra forskellige lande. Danske volontører og praktikanter bliver også en del af dit netværk.

 

Som kirkevolontør er din primære opgave at møde folk, som de er, og vise dem kærlighed. Det kan se ud på forskellige måder. Det er du selv med at definere.

Signe og Conrad Thorup Elmelund var kirkevolontører i Immanuelkirken. Lad dem give dig et indblik i deres hverdag!

I Jerusalem ligger Den Danske Kirke, hvor David Serner er præst. Kirken er et mødested primært for danskere, som enten bor eller er på besøg i Israel. Stedet gør sit bedste for at være en nærværende kirke for danskere i alle aldre, men har samtidig events målrettet befolkningen i lokalområdet.

Som kirkevolontør bliver du en del af et team sammen med det danske præstepar og andre danske volontører og praktikanter.

 

Du får en lang række forskellige opgaver – men hvilke afhænger af, hvad du er god til og hvad du har lyst til at lave.  

Som kirkevolontør er du i Israel 5 til 12 måneder. Prisen for et ophold inkluderer ikke mad.

 

Er du i tvivl om noget, vil du vide lidt mere eller er du allerede klar til at rejse – Så kontakt os. Tag også et kig i bloguniverset , hvor dem der er kirkevolontører lige nu deler deres oplevelser.

Scroll to Top