Meet The People #12018-08-07T22:15:12+00:00

Uden kærlighed kan vi godt pakke sammen. Ingen mennesker kan leve uden omsorg og nærvær.

 

Det gælder også mennesker, der har lidt mere at kæmpe med end de fleste. Og dem kan du være med til at give omsorg og glæde i deres hverdag i Israel.

 

Spørg vores volontørkoordinator Christian om alt det, du har lyst til. Han er lige så rar, som han ser ud, og han kan fortælle dig meget om oplevelserne som Meet The People-volontør.

 

De vigtigste informationer har samlet til dig lige her – så kig dig lidt omkring.

Som Meet The People-volontør på hjemmet Sct. Vincent lidt uden for Jerusalem får du en hverdag omgivet af børn med svære handicaps. 60 styks af slagsen, der går lige i hjertet på de fleste. Dine kolleger er både kristne, jøder og muslimer, og du får derfor Israels unikke miks af kulturer og religion helt ind under huden.

Sct. Vincent er bare ét eksempel på, hvor du kan være volontør. Du kan også vælge

  • Handicaphjemmet Maon Gilo 
  • Børne-genoptræningscenteret Alyn Hospital 
  • Plejehjemmet Ebenezer, hvor jødiske, palæstinensiske og arabiske kristne ældre bor sammen dør om dør

 

Har du et særlige ønsker til opgaver eller institution, så sig til. Vores volontørkoordinator Christian kan fikse det meste.

 

Børnene og de ansatte på Alyn Hospital elsker, når der kommer nye volontører til. Lad dem give dig et indblik i deres hverdag!

Opgaverne som volontør afhænger af, hvilken institution du arbejder hos – men personlig pleje, udflugter med beboerne samt sociale og kreative aktiviteter er blandt de opgaver, der venter dig.

 

Uanset hvilket projekt, du bliver en del af, er én opgave dog din vigtigste: at give kærlighed og omsorg til andre mennesker. Og du får selv en masse igen – det lover vi!

 

Som Meet The People-volontør er du typisk i Israel seks måneder. Kost og logi er for det meste inkluderet i prisen. Det afhænger dog af det sted, du arbejder.

 

Du bliver en del af det lokale team på din institution og kommer derfor helt tæt på kulturen og hverdagen i Israel sammen med de andre volontører på stedet. Andre danske volontører og praktikanter samt det danske præstepar i Jerusalem er også en del af dit netværk i Israel.

 

Kontakt Christian og bliv klogere på det hele. Du kan også læse bloggen, hvor nuværende volontører giver dig et indblik i deres hverdag.

 

Er du allerede klar til at tage afsted? Så er det også Christian, du skal have fat i.