Meet The People #22018-08-07T22:16:11+00:00

Kom med helt ind i maskinrummet i en organisation, der brænder for, at mennesker lærer Jesus at kende. Vær med der, hvor både store og små drømme bliver til virkelighed – og til udfordringer.

                                                                  

Kontakt vores volontørkoordinator Christian for at finde ud af, hvordan du kan gøre en forskel hos en af vores partnere i Israel. Dine evner og interesser er en stor hjælp – uanset hvad du kan og brænder for.

 

Her på siden har vi samlet de vigtigste informationer til dig – scoll videre og bliv klogere på dit ophold som Meet The People-volontør. 

Hos forsoningsorganisationen Musalaha på Vestbredden bliver du en del af et team, der brænder for at nedbryde de spændinger, der er mellem jøder og palæstinensere. Det gør de med Jesus i centrum ved blandt andet at arrangere vandreture på kamelryg i ørkenen, afholde forskellige events og skabe kontakter på tværs af de to kulturer i mindre netværksgrupper.

Dine opgaver varierer alt efter, hvad du vil og kan. Og Musalaha er bare et af mange steder, du kan blive en del af. Hos pensionatet Christ Church Guesthouse i hjertet af Jerusalem har du alt fra tjanser i køkkenet til opgaver i receptionen, og hos Jews for Jesus bliver du en del af et team, der på en særlig måde kæmper for at nå jøder med evangeliet gennem events og direkte kontakt til jøderne.

 

Uanset hvor du bliver volontør, er du en del af et team, der har en stærk vision med deres arbejde. Dét kan mærkes – og det smitter.

 

Som Meet The People-volontør er du typisk i Israel i seks måneder. Om kost og kost og logi er inkluderet i prisen afhænger af det sted, du er volontør. 

 

Du bliver en del af det lokale team i din organisation og kommer derfor helt tæt på kulturen og hverdagen i Israel. Andre danske volontører og praktikanter samt det danske præstepar i Jerusalem er også en del af dit netværk i Israel.

 

Blev du nysgerrig? Kontakt Christian og bliv klogere på det hele. Kontakt ham også, hvis du allerede er klar til at komme afsted.

 

Tag også et kig i bloguniverset, hvor nuværende volontører foræller om deres hverdag.