Bliv volontør og få Israel helt ind under huden

Ansøgningsfrist til efteråret er d. 1. april og ansøgningsfristen til foråret er d. 1 oktober.

Forestil dig at komme med helt ind i maskinrummet i en organisation, der brænder for, at mennesker lærer Jesus at kende. At være med der, hvor både store og små drømme bliver til virkelighed – og til udfordringer. Eller forestil dig at være med til at øse kærlighed, glæde og omsorg til mennesker, der har lidt mere at kæmpe med end de fleste.

Sådan er det at være volontør i Israel. Du giver, du modtager og du lærer – midt i det land Jesus kaldte hjem for 2000 år siden.

Du bliver en del af det lokale team på din institution eller organisation og kommer derfor helt tæt på kulturen og hverdagen i Israel sammen med de andre volontører på stedet.

Desuden er andre danske volontører og praktikanter samt det danske præstepar i Jerusalem også en god mulighed for at få et trygt dansk netværk i landet, imens du er afsted, på kirkens mange guidede ture rundt i landet, og til de danske gudstjenester i kirken i Jerusalems gamle bydel.

Som volontør er du typisk i Israel i tre-seks måneder. Vi kan dog ofte både forkorte og forlænge dit ophold efter behov.

At være volontør i Israel kan se ud på mange forskellige måder, og vores netværk af spændende samarbejdspartnere, både på Vestbredden og i Israel, giver dig mulighed for at vælge det, du bedst kan se dig selv i.

  • Hos forsoningsorganisationen Musalahapå Vestbredden bliver du en del af et team, der brænder for at nedbryde de spændinger, der er mellem jøder og palæstinensere.

 

  • Ved Shevet Achim i Tel Aviv vil du møde familier fra Israels nabolande (F.eks. Gaza og Irak) med børn, der har desperat brug for hjerteoperationer, og som trænger til omsorg.

 

  • På Christ Church Guesthouse i hjertet af Jerusalem har du alt fra tjanser i køkkenet til opgaver i receptionen og du vil møde mennesker fra hele verden.

 

  • Gennem det jødiske handicaphjem Maon Gilo i det sydlige Jerusalem får du lov at opleve glæden ved at tjene mennesker, der er dybt afhængige af din hjælp.

Kontakt vores os for at finde ud af, hvordan du kan gøre en forskel hos en af vores partnere i Israel. Dine evner og interesser er en stor hjælp – uanset hvad du kan og brænder for.

Prisen for et volontørophold er fra 7.000 kroner (ekskl. flybilletter og forsikring). Kost og logi er for det meste inkluderet i prisen, men afhænger af det sted, du arbejder.   

Kontakt os og bliv klogere på det hele. Du kan også læse bloggen, hvor nuværende volontører giver dig et indblik i deres hverdag.

Er du allerede klar til at tage afsted? Så skriv til os eller ring til os med det samme.

Scroll to Top