Rejs ud med Israelsmissionens Unge

Home/Rejs ud med Israelsmissionens Unge

Rejs til Israel - og resten af verden

Israelsmissionens Unge brænder for, at jøder overalt i verden lærer Jesus at kende. Du kan derfor rejse med os til blandt andet Cape Town, New York - og selvfølgelig Israel. 

Mulighederne er mange, når du rejser med os. Du kan: 

  • Rejse til Israel som volontør og gøre en forskel gennem socialt arbejde, forsoningsarbejde, organisationsarbejde eller som kirkevolontør. 
  • Rejse 3 måneder til Israel som Missionspilot. Her får du mulighed for at prøve  kræfter med mission sammen med andre danske unge. Du kommer til at se Israel helt tæt på, du møder spændende mennesker og du får undervisning i Bibelen, jødisk kultur og Israel.
  • Rejse til Israel i praktik. Vi har praktikmuligheder for både teologistuderende, pædagoger, diakoner, 3K-studerende, sygeplejersker og mange andre. 
  • Rejse en kortere periode til Israel - eller et andet sted i verden. Vi tilbyder studierejser til Israel og kortere rejser i en lang række forskellige lande - heriblandt Moskva, Cape Town og New York. 

 

Kontakt os endelig!

Klik dig rundt og læs om de forskellige muligheder, du har for at rejse ud med os. Vi står klar til at svare på alle spørgsmål - store som små!

Kontakt os på

unge@israel.dk 
Tlf. 4263 5708