Støt forsonings-heltene!

På Musalahas børnelejr mødes 100 børn fra Israel og Palæstina hver sommer. Her bliver børnene de virkelige forsoningshelte, der bryder de mure ned, som samfundet har bygget op imellem dem – en samtale, et smil eller en skør sang ad gangen.
 
“På Musalahas sommerlejr så jeg messianske jøder og kristne, israelere og palæstinensere, mødes, blive venner og lovsynge på hebraisk, arabisk og engelsk. Der så jeg Guds rige åbne sig for mig, hvor forskelligheder og frygt blev forandret til kærlighed, glæde, fred, tålmodighed, mildhed og selv-kontrol. Der så jeg rødderne og hjertet af Kristus.” Carolyn Powell
 
Du kan se en video fra sommerlejeren i 2019 her —->
 
Giv en gave til Musalaha ved at udfylde formularen herunder. Du kan både give en engagsgave eller en fast gave.
IMG_6158

IU’s årsindsamling 2020 går til forsoningsarbejdet Musalaha. Helt konkret går pengene til at de fortsat kan afholde deres sommerlejre for børn. Her møder ca. 100 kristne palæstinensere og messianske jøder hinanden, og lærer om den kristne forsoning igennem Jesus. Derudover deltager ca. 50 unge voksne, som selv var med på børnelejre da de var mindre, og bliver på den måde fastholdt i forsoningsarbejdet.

I Israelsmissionens Unge tror vi på at Gud har forsonet os med sig igennem Jesus, og at vi skylder at arbejde på det samme – særligt mellem gennem kristne brødre og søstre. I konflikten mellem Israel og Palæstina dominerer fordomme og had, men igennem Musalaha lærer børn, at der er en anden og langt bedre vej. Israelsmissionens Unge har støttet Musalaha i over 20 år igennem udviklingsprojekter og andre projekter. Tak fordi du vil være med til at hjælpe!

Du kan læse en personlig beretning fra en af lederne på lejeren her.

Vil du læse mere om Musalahas arbejde generelt, så besøg deres hjemmeside her: musalaha.org og skriv dig op til deres nyhedsmails.

Mål for indsamling

Vi håber på at indsamle 25.000 kroner til Musalaha i løbet af 2020. Her kan du se, hvor langt vi er:

87%
Scroll to Top