Medlemskampagne 2020

Hjælp IU med at finde medlemmer - og modtag fede gaver som tak!

Vil du gerne bidrage til IU’s arbejde med at inspirere og engagere unge i mission? Den bedste måde, du kan hjælpe, er ved at finde medlemmer til IU! Lige nu kører vi en kampagne, hvor du kan modtage en fed gave, når du finder nye medlemmer til IU! Du kan selv vælge, hvor højt du vil stile! Se videoen herunder for at blive klog på, hvorfor et medlemsskab er godt for både dig og IU, og undersøg længere nede på siden, hvilke vilde gaver du kan vælge mellem som tak, og hvordan du kommer igang!

Medlemsskab i IU

Hvad får man ud af et medlemsskab i IU?

Som medlem af Israelsmissionens Unge kan man deltage i studieture, blive missionspilot, deltage i et IU-fællesskab, invitere forkyndere og undervisere – og ikke mindst støtte en god sag!

Hvad får IU ud af et medlemsskab?

Udover det årlige kontingent på 75 kroner, så får IU yderligere tilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd for hvert medlem. Tilskuddet er mellem 600 og 1000 kroner.

Kampagnestige

Se på vores kampagnestige, hvilke FEDE gaver du kan modtage, når du finder nye medlemmer til IU! Allerede ved 3 nye medlemmer kan du få fingrene i nogle flotte gaver. Har du fundet et trin, du gerne vil opnå? Så læs længere nede, hvad du skal gøre! Der er en detaljeret liste over gaver nederst på siden.

Koncept

Hvordan fungerer kampagnen?

Der er 5 trin i kampagnestigen. Når du har skaffet nye medlemmer til IU, svarende til et angivet antal på et trin på stigen, udløser det én af de viste gaver på trinnet – du vælger selv hvilken!
Kun det højeste trin du opnår, udløser en gave. Du kan dog også vælge flere gaver fra lavere trin, som tilsammen udgør værdien af det højeste trin, du har opnået. Hvilket trin vil DU nå?

Hvem af dine venner kan blive medlem, og hvordan bliver de det?

Din ven skal være mellem 0 og 28 år, have fast adresse i Danmark og ikke i forvejen være medlem af IU. Et medlemsskab koster 75 kr., som bliver opkrævet årligt og skal betales af medlemmet selv eller hans/hendes forældre.
Din ven bliver medlem ved at udfylde vores medlemsformular på hjemmesiden og angive dig som reference i formularen. Den grønne knap herunder leder også ind til siden med medlemsformularen.

Hvordan får jeg min gave?

Når du er færdig med at finde medlemmer skriver du til kent@israel.dk med dit navn, og hvor mange medlemmer du har fundet. Når vi har bekræftet, at du har fundet medlemmerne, kan du vælge den gave, som du ønsker. Gaven vil blive sendt til din adresse uden nogen form for beregning.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til kent@israel.dk

Detaljeret beskrivelse af gaverne i kampagnestigen

Trin 1 – 3 nye medlemmer

Trin 2 – 6 nye medlemmer

Trin 3 – 10 nye medlemmer

  • Sommerhusweekend i smukke Gråsten med fri adgang til badeland og wellness. Læs mere her.
  • Gavekort til måltidskasse svarende til fire aftener i fire uger for to personer – værdi 1500 kroner.
  • WH-1000XM3 Around-Ear høretelefoner fra Sony i valgfri farve.

Trin 4 – 15 nye medlemmer

Trin 5 – 20 nye medlemmer

  • Fairphone 3.
  • Gofast El-Løbehjul GX4.
  • Deltag kvit og frit i en valgfri IU studietur til Israel inkl. fly. Vi håber på at kunne afholde en normal studietur i sommeren 2022.
Scroll to Top