Tak!

Tak fordi du har valgt at melde dit barn ind i Rødderne. Som medlem af Rødderne er man også medlem af Israelsmissionens Unge med de dertilhørende rettigheder som det giver. Det vil sige at dit barn (repræsenteret af dig) har stemmeret til IU’s årlige generalforsamling, som hvert år afholdes i marts eller april. Invitationen til generalforsamlingen kan findes i kalenderen på hjemmesiden, på IU’s facebook– og instagramside.

Rødderne er et nyt koncept i IU, og vi er derfor også meget interesseret i, at modtage din feedback på konceptet og indholdet i kasserne. Vi vil derfor opmuntre dig til at skrive til os på kent@israel.dk. Hvis du har andre spørgsmål eller kommentarer til vores arbejde, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Vi vil desuden også opmuntre dig til at dele Rødderne med dine venner og familie. Det kan du gøre ved at fortælle om det personligt eller lave opslag eller stories på de sociale medier. Du er velkommen til at tagge os i dine opslag – så vi kan dele dine opslag med vores følgere.

IU er en medlemsorganisation, som kun eksistere på grund af de mange medlemmer, som ønsker at være en del af arbejdet. Så endnu engang tak for at du (og dit barn) vil være med.

Med venlig hilsen

Landsleder, Kent Grinderslev Rasmussen

Scroll to Top